Let's explore Gamjatang and how to cook it.

If you read this article in its entirety, it will be helpful for you 

to know how to cook Gamjatang and boil it.

If you need information on Gamjatang and how to cook it, please read it.

Now let's learn how to cook Gamjatang and how to cook it below.

 

gamjatang



 

Gamjatang
Gamjatang is made by boiling enough pork backbones, then potatoes, brisket,

It is a broth that is boiled again with perilla powder, 

sesame leaves, green onion, and garlic.

It is also delicious to cook on the spot, spread the meat 

and stir-fry the rice in the remaining broth.

Gamjatang is a haejang soup in the morning, a meal in chilly weather,

It's perfect for a late night snack with alcohol.

Pork Backbone and Potatoes
The name Gamjatang is derived from the spinal cord 

contained in the backbone of a pig.

 There is a theory that it originated from the word 'potato',

There is a theory that when you cut a pig's backbone, 

there is a part called a potato bone.

It is boiled and called potato soup. Coincidentally, 

the whole potato was included.

More people know the name Gamjatang.

The most likely theory about the origin of Gamjatang was

 in the construction of the Gyeongin Line railway in 1899.

It is said that it was created when many workers were 

mobilized and flocked to Incheon.

A man named Handong-gil was born near Noryangjin near Noryangjin near the end of 

the construction of the Hangang Railroad Bridge in 1900.

 It is said that he operated a persimmon-based house in the form of a 'hamba house'.

Gamjatang is welcome because it is cheap and nutritious.
Gamjatang was originally eaten in Jeolla-do.

Instead of slaughtering pigs instead of precious cows, which are 

essential for farming, we use bone broth instead of beef.

Vegetables were added to make food for people with weak bones or the sick.

Gamjatang, which has spread all over the country, is popular with 

ordinary people, especially workers in Incheon Port.

It has become a welcome nutritious food.

There were several perfect conditions for this.

It was meant to be eaten with men, so it had to be eaten as a snack with alcohol,

Because it was a food for office workers, it had to be

 low in calories, strong in taste, and satisfying.

It also helped that the material had to be less labour-intensive to 

make large quantities at once.

Gamjatang, which was welcomed by dock workers,

 is now rich in protein, calcium and vitamin B1 in pork bones.

It is popular as a nutritious food loved by everyone.

Gamjatang
Perilla that brightens the skin and clears the hair
Perilla sesame is an essential ingredient for the deep flavor of Gamjatang soup.
Perilla contains a lot of vitamin A and vitamin C, which makes skin and hair clear.

Therefore, it is said that from ancient times, it was fed a lot to 

daughters who were about to get married or to scholars studying.

 


The video of making gamjatang below was sourced from YouTuber Kang Shem.

 
 

how to boil
  


Gamjatang making video was sourced from YouTuber Kang Schen's YouTube.

 

Gamjatang is cheap pork backbone, jerky, potatoes, ground sesame leaves, perilla,

A thick and spicy broth made with green onion and garlic.

As soup in the morning, as a meal menu in hot summer or when the weather is chilly,

Use it as a late-night snack or snack with alcohol.

The name 'gamjatang' refers to the spinal cord in pig's spine.

 There is a theory that it originated from the word 'potato',

There is a theory that if you cut a pig's spine, there is a part called 'gamjatang'.

' Because it was boiled and boiled.

Gamjatang was made during the Three Kingdoms period, when Goguryeo, 

Baekje, and Silla competed for a castle.

It started in Jeolla-do, famous for pig breeding.

Korean traditional food.

Instead of the rare 'cow' that used to be farming, 'pig' is caught and 

bone broth is made for the elderly with weak bones.

It is said to have originated from feeding the sick.

This kind of Gamjatang was introduced to various food cultures from 

all over the country when Incheon Port was opened.

It began to take root in Incheon.

Pork backbone is rich in protein, calcium, and vitamin B1.

It is very helpful for the growth and development of children.

In addition, when Ugeji and Shiraegi are boiled together, they facilitate intestinal activity.

It is said to help relieve hangovers.

Cut the pork into large chunks and soak in cold water overnight to drain the blood.

Pour plenty of water into the pot and boil for 5-6 hours.

Discard the first water and rinse the bones in cold water.

Put water, pork bones, whole garlic, sake, onion, green onion, 

dried red pepper, whole pepper, minced ginger, and green onion in a bucket.

Boil for about 1 hour until a clear broth comes out.

All impurities generated at this time are removed.

While the broth is boiling, blanch the dried scallops and brisket and

 mix with the seasoning to drain the water.

Peel the potatoes, cut in half and soak in cold water.

After draining the water, pour plenty of water into a pot and bring to a boil.

Cut the coarse green onion lengthwise and finely chop the garlic and ginger.

Put half of the seasoned Chinese cabbage in a container and boil it for 

an additional hour, then add half at the end.

Put boiled pork bones and potatoes in a large pot, pour boiling broth 

over high heat, and simmer over high heat.

When the potatoes are cooked and the broth is reduced by half, reduce the heat and cook

It is to add the seasoning sauce (red pepper powder, minced garlic, 

ginger, soy sauce, alcohol, salt, pepper powder).

Before putting the matches on the table, boil them again with green onions, 

brisket, sesame leaves, potato sujebi, perilla powder, and green onions.

When using pork bones, it is recommended to soak overnight 

to completely remove blood and odor.

If you lightly blanch the ribs in boiling water without blood, 

the aftertaste of the ribs disappears a lot.

The oil on the outside is also removed, making the soup lighter.

Also, when making the sauce, red pepper powder is used instead of 

 

red pepper powder to give it a clean taste.

 

final cleanup
It is also delicious to cook on the spot, spread the meat and stir-fry the rice in the remaining broth.
Use it as a soup in the morning, as a meal menu in hot summer or when the weather is chilly, as a late-night snack, or as a side dish with alcohol.
When making the sauce, red pepper oil is used instead of red pepper powder to give it a clean taste.
 

 

Recommended posts to read together

- Let's take an acoustic collaboration photo together~

- Urban Zakapa just a little

- Amy Winehouse Take The Box

 

 

Gamjatang and how to cook it were delivered.

How do you read it?

If you need additional information, please refer to the articles above.

If it was helpful, please subscribe, like, and heart.

  • 네이버 블러그 공유하기
  • 네이버 밴드에 공유하기
  • 페이스북 공유하기
  • 카카오스토리 공유하기